X-men Kezdetek: Rozsomák

 2009.07.03. 16:44

Öveket bekapcsolni, bukósisakot fel, ugyanis rázós utunk lesz! Rozsomák visszatért, pengéi pedig még élesebbek mint valaha!

Az X-men sorozat egyik legeredetibb karakteréről van szó. Rozsomák, alias Logan egész életében szarkasztikus szavaival és nem kevésbé éles pengéivel adott nyomatékot szavainak. Vadóccal, az érinthetetlen lánnyal való találkozása után rá kellett döbbennie, nincs egyedül. Másoknak is vannak különleges képességei. Szép lassan beilleszkedett hát társai közé. Nem sokára pedig arra kellett eszmélnie, hogy Xavier professzor vezetésével harcba indul a gonosz Magneto ellen.
Szerelmek szövődtek, viharos barátságok köttettek, Logan azonban a szíve mélyén tudta, nem illik ebbe a környezetbe. A professzor elvesztése után azonban az ifjú mutánsokat segítve élte tovább életét.
Az új X-men film előzmény, Rozsomák eredettörténetét meséli el, egészen a kezdetektől. Láthatjuk Logan első karom-bontogatásait, azt, ahogyan testvérével háborúk tucatjait vészelték át. Végül de nem utolsó sorban tanúi lehetünk annak a mára legendássá vált eseménynek, ahogy hősünk csontjait adamantiummal erősítették meg. Ezután pedig bosszúhadjáratra indult...
A film igen jó kritikákat tudhat a háta mögött, azonban a vele egy időben elkészült játék még nagyobb elismerést váltott ki a téma rajongói közt.

Trailer: (képre katt!)
 




 

 

 

 

 

Film értékelése: 85%


Megjelent:
április 30-án.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr311224819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása