Haunting in Connecticut

 2009.07.06. 11:51

Azt mondják, a halálos betegek fél lábbal már a másvilágon vannak. Nos ezt a Campbell családnak a saját bőrén kell megtapasztalnia, ugyanis Matt súlyos beteg. Rákos. Emiatt óriási áldozatot kell vállalniuk. Kibérelnek egy lakatlan házat az Isten háta mögött, hogy közelebb legyenek a kórházhoz. A kezelések mellett pedig hallucinációk kezdik gyötörni a fiút. Sok-sok évvel ezelőtt a házban élt alakok, és történetük elevenedik meg a szeme előtt. Szülei és testvérei kezdetben őrültnek nézik, rettegnek tőle, majd amikor elkezdődnek az ajtócsapkodások, be kell látniuk a veszély igencsak valós. Két választásuk van: megszoknak vagy megszöknek.

A színészek alakítása igen meggyőző. A beteg fiú nyög, verejtékezik, halálra vált arccal tűri a kezeléseket, és az őt zargató szellemeket. Két világ határán ragadt...

Anyja próbál mindent megtenni érte, azonban kétségeesettsége kezdi elvenni az eszét. A családfő eközben (a rá nehezedő terhek súlya miatt) alkoholizmusba folytja bánatát.

Emellett a film eyecandyjének tekinthető, a Szextúrából ismert Amanda Crew:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olykor rémisztő, idegfeszítő filmre vállalkozik az, aki hajlandó végignézni. Átlagos horrornak is nevezhetnénk, azonban van egy apróság, ami megkülönbözteti, és kiemeli a tucatfilmek kategóriájából. Megtörtént eseményeket dolgoz fel. Jó emberek története, akikkel nagyon rossz dolgok történtek...Hogy miért? Isten útjai kifürkészhetetlenek. Nem is gondolnánk mennyire...

 

Trailer:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr841229504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása