Fired Up!

 2009.07.12. 13:24

Limonádé dupla jéggel, rázva, nem keverve! Hűsít, mégis perzsel. Tinivígjáték. Nem több, nem kevesebb. Shawn és Nick, a focicsapat nagymenői, akik bárkit megkaphatnak. Egy szép napon azonban választaniuk kell. Focitábor, vagy szurkolótábor?

Mentsd meg a pompon-lányt, mentsd meg a világot!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hőseink természetesen az utóbbit választják, és Shawn "ijesztő" húga segítségével be is jutnak. A földi paradicsom tárul szemük elé. 2 fiú, 300 lány. Vadászni kezdenek hát. Azonban mivel a tábor nem csak móka és kacagás, gyakorolniuk kell csapatukkal, a Tigrisekkel. Egy csapattal, mely minden évben utolsó lesz. Ha pedig ez nem lenne elég, feltűnnek a Párducok is, a született győztesek, hogy ismét eltángálják hőseinket.

Shawn (akit a Hősökből ismerhetünk) időközben beleszeret a Tigrisek csapatkapitányába, a szépséges Carlyba, Nick pedig Diorába, az egyik táborvezetőbe. A bökkenő csupán annyi, hogy Shawn választottjának már "vőlegénye" van, a rendkívül magabiztos(?) DR.(!) Dick, bocsánat, Rick. Diora pedig rendkívül frigid... A helyzet egyre bonyolultabbá válik, a verseny napja pedig egyre közeledik. Vajon idén jobban teljesítenek majd a Tigrisek? Esetleg megnyerik a versenyt?

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategóriájában egyáltalán nem egyedülálló alkotással van tehát dolgunk. Megszokott poénok, remek zenék, dögös csajok. Mi más kellhet még egy tikkasztó nyári délutánra?

 

Trailer:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr781241671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása