Rövid hírek

 2009.07.27. 15:00

I.

Valószínűsíthető, hogy Ronaldo (a Real, Barca, és Inter korábbi játékosa) filmszerepet kap. Történt ugyanis, hogy sok-sok évvel ezelőtt egy arab kisgyerek, aki taposóaknába lépett, levelet írt a sztárnak. Leírta benne, mennyire örülne neki ha találkozhatna a futball-ikonnal. Ez egy szerencsétlen véletlen folytán nem következett be. A film ennek a történetnek a cselekményeit fogja bemutatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II.

Érdemes továbbá egy pillantást vetnünk a jövő heti DVD megjelenésekre is:

Premierek:

  • A Megtorló - Háborús övezet (július 28.)
  • A túlvilág szülötte (július 30.)
  • Tintaszív (július 28.)

A Megtorló egy ismert képregényfeldolgozás, A túlvilág szülötte egy közepes horror, a Tintaszív pedig egy kellemes kalandfilm. A világot egyik sem fogja megváltani, azonban kikapcsolódásnak több mint elegendőek.

 

III.

Végül, de nem utolsó sorban pedig egy videó. Mely talán a pofátlanság neveletlenség legfelső foka. A Jonah Hex közönségtalálkozóján az egyik "fiatalember" kissé elragadtatott állapotba került:

 

 

...és megkérdezte Megan Fox-ot, hogy hajlandó lenne-e a színésznő a frissen végzett filmes(?) munkáját egy celebrity szex filmmel fellendíteni. Nos, azt hittem M.Foxy-t nem lehet meglepni...az arckifejzése viszont másról árulkodik.

Azt hiszem, azért mindennek van határa...

Címkék: fox dvd ronaldo megan

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr171271102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása