Welcome to the "Kánaán"!

 2009.07.28. 10:12

A Dollhouse mellett nagy kedvencem volt anno a Terminator: Sarah Connor Krónikái. A sorozat azt mesélte el, miként lett John Connorból a világ megmentője, az emberi ellenállás legfőbb vezére. Izgalmas történet volt ez, számos drámai elemmel megspékelve. Aztán nem is annyira váratlanul a TSCC sajnos kaszát kapott. Hiába próbálták a rajongók megmenteni, a rolót végleg lehúzták.

A sorozat egyes szereplői filmekben próbáltak meg érvényesülni, míg mások maradtak a rég bevált receptnél. Így tett a TSCC eyecandy-je, Summer Glau is, aki már többek közt a The Big Bang Theory-ban is szerepelt már. Most a Dollhouse-ban vállalt állandó szerepet. Első alkalommal a második évadban találkozthatunk majd vele. Immáron két szereplő is akad majd, akikre csorgathatjuk a nyálunk.

 

 Egy ajánló, aminek senki nem fog nemet mondani:

 

Címkék: terminator dollhouse glau dushku

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr631273110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása