True Blood

 2009.06.30. 18:47

Régóta keringenek legendák holtakról, akik az élők vérét szívva táplálkoznak, így biztosítva maguknak az örök életet.

Mit tennél, ha az éjszaka közepén egyikük szembe jönne az utcán? Futnál? Visítanál? Nos, minderre már (elvileg nincs) szükség. A több mint egy évvel ezelőtt indult sorozat, a True Blood egy érdekes teóriát vet fel. Mi lenne, ha egy egyfajta szintetikus vér segítségével ki tudnák iktatni az emberi tényezőt. Inni, és élni hagyni. A két faj* békében élhetne egymás mellett.
A sorozat napjainkban játszódik, a helyszín Louisiana állam, Amerika. Sookie pincérnőként tengeti életét egy nyugodt kisvárosban. Azonban egy nap  minden megváltozik. Immáron nem lehet tudni, ki vérszívó, és ki nem. Feltűnik a több száz éves Bill Compton, a városban pedig egy rejtélyes gyilkos kezdi szedni áldozatait.
Vámpírellenes egyház alapul. A kisvárostól nem messze pedig egy vámpír bár nyitja meg kapuit.
Egy rejtélyes drog, a "V" válik egyre népszerűbbé az emberek között. A vámpírok pedig friss vérre szomjaznak. Vajon meddig tartható fenn ez az állapot?
Előbb-utóbb megkezdődik a harc élők és kevésbé élők közt. A végkimenetel pedig...megjósolhatatlan.

A sorozat első évada a magyar HBO-n  is adásba került. A második évad vetítése pedig Amerikában már megkezdődött.


Trailer:



 





 

 

 

 

 

*Mielőtt bárki kereszttel a kezében és fokhagymával a nyakában, üvöltve az utcára rohanna, le kell szögeznem: vámpírok NEM léteznek! És különben is...semmit nem érne ellenük, mert a védekezés ezen formája nem működik. Csak legenda




Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr961218420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása