Jelentkezz!

 2009.07.26. 11:30

Számos filmes és nem filmes blog hibája az, hogy mindössze egyetlen ember szerkeszti. Így (szerencsésebb esetben) évek múltán megcsömörlik az illető, cikkei egyhangúvá válnak, egója pedig egyre nagyobb lesz. Nos...én nem szeretnék ebbe a hibába esni. Mivel pedig óriási megtiszteltetésemre egy "pályázaton" sikerült felvételt nyernem a PES Hungary szerkesztőségébe, külön jól jönne egy kis segítség. Az oldal igen látogatott (köszönet nektek!), megalakulása óta lassan 1000 oldalletöltőt számlál. Egyre több filmes oldal hivatkozik ide. Rendkívül hálás vagyok mindezekért.

Ezért szeretném felajánlani, hogy aki kedvet/ambíciót/késztetést érez magában ahhoz, hogy részt vegyen ennek a szerény blognak az alakításában, jelezze bátran a kommentek közt, vagy írjon e-mailt!

UPDATE: Egy hely elkelt! Így köszöntöm Konya Sándort, az oldal másik szerkesztőjét, aki emellett az oldal mellett sajátját is fejlesztgeti: a Geekgasm-ot.

UPDATE 2: Újabb taggal bővült a MJ csapata. Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom, jaredeana-t is, az Egy kritikus naplója szerkesztőjét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr691268919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konya Sándor 2009.07.26. 14:48:11

Bár ezt már beszéltük, de leszek szívesen társszerkesztő!

RaulReal 2009.07.26. 15:57:02

Remek. :) Akkor majd küldök "jogokat".

jaredeana 2009.07.27. 19:38:26

Hm... társszerkesztő, nem is hangzik olyan rosszul, lehet, hogy jelentkezek:) Ha nem bánod.
süti beállítások módosítása