Angyalok és démonok

 2009.06.30. 18:52

Robert Langdon visszatért! A Da Vinci kód megfilmesítése után, Dan Brown újabb cselszövésekkel teli történetét láthatjuk megelevenedni.

A professzort úszás közben keresi fel a Vatikán egy megbízottja. Gondban vannak, ugyanis az illuminátusok (technika imádók) visszatértek, és bosszúra szomjaznak. Egy különleges, "isteni" anyag felrobbantásával fenyegetőznek, és négy, a pápai székre legnagyobb eséllyel pályázó bíboros meggyilkolásának réme lebeg a levegőben.
A feladat megoldására Langdon tűnik a legalkalmasabb személynek. Az előző részhez hasonlóan az igen szkeptikus zseni ismét kap egy társat maga mellé. A versenyfutás megkezdődik. A gyilkosságok a föld, levegő, víz és tűz, azaz a négy alapelem templomaiban, Rómában fognak megtörténni, végül a "fény" pedig elemészt majd mindent...a kereszténység pedig megszűnik létezni.
Csodálatos helyszíneket láthatunk ismét, többek között az Angyalvárat, a Szent Péter bazilikát és belsejét, valamint a Vatikán levéltárát. Az utazás azonban nem csak térben folyik majd, hiszen olyan óriási alakokat, és örökségüket idézzük majd föl mint Bernini és Galilei. A zene kellően fennköltté teszi majd a látványt, a cselekmény pedig még izgalmasabbá válik ezzel.

A Da Vinci kód óriási felháborodást keltett a vallásos emberek között. Az Angyalok és démonok ezzel szemben kevésbé lett egyházellenes, és nagy sikert aratott a moziőrültek körében.


Trailer:

 



 

 

 

 

 

 

 

 

Jó szórakozást!





 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr91218427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása