Végső állomás 4

 2009.06.30. 18:52

Ki ne ismerné ezt a méltán híres trilógiát? A rendkívül brutális részek azt taglalják, hogy ki lehet-e cselezni a halált...

A történet szerint mindannyiunk sorsa előre meg van írva. Egyes kiválasztottak azonban "megálmodják" a közelgő vészt és képesek a különféle jelek segítségével becsapni a halált. Ezzel azonban csupán a csatát nyerhetik meg. A halál pedig eljön minden olyan szerencsésért(?), aki elkerüli végzetét.
Nem is annyira sokára érkezik a negyedik rész, mely egy "Nascar" baleset túlélőiről szól.

 

Valós lenne a veszély?

Pár héttel ezelőtt rejtélyes módon lezuhant az Air France egyik gépe. A baleset körülményei a mai napig ismeretlenek. Meghibásodás lett volna? Terrortámadás? Egy házaspár volt az egyedüli túlélő, akik lekésték a gépet. Néhány héttel később mindketten életüket veszítették egy tragikus autóbalesetben. Véletlen lett volna?
A gépen kellett volna ülniük? Sikerült kicselezniük a halált? Már sosem fogjuk megtudni.
Annyi viszont biztos, figyelnünk kell a jeleket! Így tragédiák előzhetőek meg, ha egy kicsit nyitva tartjuk a szemünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://moviejunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr341218429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása